14 مهر 1393 - 15:29 شناسه خبر: 720 نسخه چاپی

مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خبر داد

توزیع 250 هزار تن کود شیمیایی با گارانتی بین‌المللی

توزیع 250 هزار تن کود شیمیایی با گارانتی بین‌المللی مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خبر داد
 مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: براساس سیاست‌های جدید و تفاهم نامه منعقد شده با تشکل‌های بخش خصوصی، تولید و توزیع 250 هزار تن ...

 مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: براساس سیاست‌های جدید و تفاهم نامه منعقد شده با تشکل‌های بخش خصوصی، تولید و توزیع 250 هزار تن انواع کود شیمیایی با گارانتی شرکت بین المللی در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، علیرضا ولی امروز - دوشنبه - در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک با اتحادیه تعاونی های تولیدکنندگان کودهای کشاورزی اظهار کرد: براساس سیاست‌های جدید اعضای هیات مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در سال جاری و در راستای متنوع سازی کودهای عرضه شده به کشاورزان و بهره برداران قرارداد مشارکت تولید و توزیع 10 نوع کود بین این شرکت و تشکل‌های بخش خصوصی منعقد شده است.

وی افزود:‌ بر این اساس 250 هزار تن انواع کود از جمله کود ماکروی فرمول 1 تا 5، اوره با پوشش گوگردی، ماکرو- میکرو‌آلی، فسفات آلی گوگردی، آلی غنی شده با گوگرد و آلی غنی شده با ازت که حاوی عناصر مغذی شده ازت، فسفره، پتاس، گوگرد، ریزمغذی‌ها، ماده آلی و ... بین کشاورزان توزیع می‌شود.

مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ادامه داد: هدف اصلی این شرکت تولید، تامین و توزیع کودهای با کیفیت بین کشاورزان است اما کودهای تفاهم شده در این قرارداد خارج از بودجه‌ها و یارانه‌های دولتی است و هیچ گونه هزینه‌ای برای دولت ندارد چرا که این فعالیت از طریق 4500 نفر از کارگزاران بخش خصوصی انجام می‌شود.

ولی اظهار کرد: برای تضمین کیفیت کودهای شیمیایی توزیع شده بین کشاورزان تفاهم‌هایی با شرکت‌های پتروشیمی مختلف امضا شده تا کودها مورد نیاز را تولید و در اختیار کارگزاران بخش خصوصی قرار دهند و از سوی دیگر با قرارداد منعقد شده بین اتحادیه تولیدکنندگان کودهای کشاورزی و یکی از شرکت‌های بین المللی بازرسی در این بخش، تمام کودهای تولید شده در این فرآیند از مبداء تولید تا مصرف توسط کشاورزان گارانتی می شوند.

وی گفت: وزارت جهاد کشاورزی امسال برنامه تامین سه میلیون و 240 هزار تن کود را در دستور کار خود قرار داده است و علیرغم تعطیلی‌های بسیار در نیمه نخست امسال، 50 درصد این میزان حمل و در بین کارگزاران توزیع شده که از این میزان 50 درصد آن از سوی کشاورزان خریداری شده و مابقی آن آماده مصرف برای کشت پاییزه است. بنابراین هیچ دغدغه‌ای برای تامین نیاز کود و افزایش قیمت‌ نداریم.

 

منبع: ایسنا